12+ Paarden Spiegelen

Deze vorm van coachen zorgt er vooral voor dat er gevoeld en ervaren wordt direct in het hier en nu. De waarneming dat paarden de gevoelens achter de façade spiegelen is één van de sleutelprincipes van coachen met hulp van paarden.


Recensies 2020 Archieven Alles Over Boeken En Schrijvers

Spiegelen met paarden is de perfecte manier om eerlijk puur en zonder veroordeling geconfronteerd te worden met je zwakke en je sterke punten.

. Uw spiegel voor effectieve groei en ontwikkeling PaardenSpiegelen is in 2008 opgericht door Femmy Wink. Paarden Spiegelen draagt al jaren bij aan het zakelijke traject van bedrijven. Hun feedback is authentiek en direct.

Paarden geven ons een ervaring mee van groeien van meer mens worden. Paarden dagen je uit kritisch te kijken. Met paarden spiegelen wordt bedoeld hoe een paard reageert op jou emotie of gevoel.

Dit zorgt voor een beter. Het was weer heerlijk om zo met het paard te werken. Van een afstand is het nog te doen maar als je er vlakbij staat is dat toch wel heel indrukwekkend.

Een paard spiegelt namelijk. Spiegelen met paarden ontdek jezelf. Paarden voelen direct aan hoe het met ons mensen en met de relatie tussen mensen gesteld is.

Zon paard is een stuk groter dan jijzelf. Ik voel me 50 kilo lichter en voel meer ruimte werd me verteld met een grote glimlach. Ze laten zien wie je bent door je een blik in hun spiegel te laten werpen.

Onder spiegelen verstaan wij paardencoaches de reactie van het paard op de gevoelens van de mens. Zij zijn sensibele leermeesters en wij hebben ervaren dat. Leer jezelf en je medewerkers beter kennen door het spiegelen met paarden.

Hierbij kan het paard de mens in gedrag spiegelen door hetzelfde gedrag te laten. Met decennia aan ervaring met paarden stuitte ze toevallig op deze methodiek. Paarden spiegelen welk gevoel of emotie een bepaald onderwerp bij je oproept.

Het paard kan jou in gedrag spiegelen door hetzelfde of tegenovergestelde gedrag te laten zien.


Spiegelen Met Paarden De Spiegel Voor Gedrag Intentie En Overtuigingen


Recensies 2020 Nieuwe Boeken Alles Over Boeken En Schrijvers


Baert Algemene Catalogus 2019 By Pageflip Online


Accenten Seizoen 2017 2018 By Accenten Issuu


Paarden Als Spiegel Coaching Met Behulp Van Paarden


Creatieve Energizers Voor In De Klas Alle Dagen Klassiek


Spiegelen Met Paarden De Spiegel Voor Gedrag Intentie En Overtuigingen


Buy Catan Steden Ridders Bordspel Uitbreiding Strategiespel Avonturenspel Familiespel Voor Volwassenen En Kinderen 12 Jaar 3 4 Spelers Gemiddelde Speeltijd 90 Minuten Gemaakt Door Catan Studio Online At Lowest Price In Netherlands


Recensies 2020 Nieuwe Boeken Alles Over Boeken En Schrijvers


De Vrijstaat Jaarverslag Kunst En Cultuurhuis Voor Jong Utrecht Pdf Gratis Download


Basic Trust N Polderman Pdf Free Download


Kantlijne 2012


Spiegelen Met Paarden De Spiegel Voor Gedrag Intentie En Overtuigingen


Battlefield V Preview Tweakers


Trucyjoobdzzwm


Nieuws Blog Cultura Venray


Baert Algemene Catalogus 2019 By Pageflip Online

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel